2014. július 10., csütörtök

Haul | Wanna' be pretty?


   Sziasztok. Eléggé rég óta nem jelentkeztem, ennek oka pedig, hogy sem időm, sem pedig kedvem nem volt egy új bejegyzés megírásához. Mivel nem szeretném hanyagolni a blogot, és az ihlet is megszállt, úgy döntöttem, megírom a legújabb bejegyzést.
   Ebben a bejegyzésben nem csak a vásárolt cuccaimat szeretném bemutatni, hanem egy kicsit írni azokról a dolgokról is, amelyek az elmúlt időben történtek, míg nem voltam a bloggeren.
   Legelőször az új design-t szeretném hivatalosan is bemutatni. Nem változott sokat, de azért remélem tetszik. 
   Még a nyári szünet előtt osztály kiránduláson voltam. Az igazat megvallva egyáltalán nem volt kedvem menni, de mivel már kifizettük, így kénytelen voltam elmenni, ami, mint később kiderült nem is volt olyan rossz ötlet.
Az idő is kedveskedett és a társaság is kiváló volt. Sok szép helyet láttunk, csak egyet sajnálok: Még mindig fel nem fedezett okból nem ettünk fagyit... :/

Vízesés és cseppkő barlang
   Időközben elkezdődött a várva várt nyári szünet is, amit igyekszem maximálisan kihasználni.
   A FIFA-t nézi valaki? Én személy szerint Brazíliának szurkolok vagy most már szurkoltam , mivel csak a harmadik helyezetért játszhatnak. A második kedvenc csapatom Argentína, nekik pedig van esélyük az első helyezettért. Na mindegy...
   Nem olyan rég új mobil telefont kaptam, amit már most imádok. És mivel okos telefon, akkor már Instagram is. :D
Kövessetek be: its_emi_bitchess
                                vagy
                        katt.

Nos, asszem' minden élményemet elmeséltem, úgyhogy kezdhetjük a haul-al.

↓↓↓

Így egyszerre soknak tűnhet, de ez kb. 2 hónapnyi vásárolt ruhadarab. :D Mint már említettem , árakat nem mondhatok, mivel nem magyarországi vagyok, de azért az üzletek neveit leírom. :)

John Green -Csillagainkban a hiba
 Megszereztem a híres "Csillagainkban a hiba" könyvet, amiről annyi pozitív visszajelzést olvastam, és nem tudtam ellen állni, hogy ne vegyem meg. 

Sarah Dessen - Figyelj rám
Az egyik barátnőm ajánlotta, és ahogy megláttam a könyves bolt polcán, azzonal a megvettem.

New Yorker
Egy gyönyörű ékszer, amit nagyon sokféle ruhadarabhoz lehet párosítani, mert szinte mindenhez illik.

dm
 Már régóta szerettem volna egy ilyen alapozó elkenő kis szivacsot, és most rá is bukkantam a dm-ben. Amikor haza értem a vásárlásból, rögtön kipróbáltam, és megállapítottam, hogy ez a szivacs bizony nem jó. Túlságosan is beszívja az alapozót, és szinte semmi sem kerül az arcomra. Ezért, úgy döntöttem, hogy ezt csak a korrektor elkenésére fogom használni.

dm
Naaagyon régóta vágytam egy Matt befejező/átfedő lakkra. A dm-ben rá is találtam, aminek iszonyatosan örülök. Már ki is próbáltam, és nagyon jó munkát végzett.

dm
Vettem egy átlátszó befejező/átfedő lakkot is, mivel kifogytam belőle. Nem nagyon vásárlom az essence márkájú lakkokat, hallottam róluk rosszat is jót is, de azért szerintem biztosan megteszi a dolgát.

Deichmann
Balett cipő. Régebben nem nagyon viseltem a balett cipőket, mivel nem szerettem, de ez időközben megváltozott és mostanság nagyon sokat hordom, hiszen egyszerűen mindennel jól megy.

Deichmann
És akkor miért ne lenne 2 pár balett cipőm? :D Amúgy, ezt azért vettem mert az előzőleg bemutatott cipőhöz nem vehetek fel ezüst ékszert, ehhez pedig igen.

Deichmann
Imádom a szandálokat (?). Ööö...hogy nevezik ezeket a papucs-cipőket?? :D Na midegy. Nagyon megtetszett meg amúgy is, leárazáson volt, szóval megvettem.
És egy titok: Azt hiszem egy számmal nagyobbat kelett volna vennem. De sshhh...

Interneten rendeltem
Wohoo, animal print. Életem első interneten vásárolt cipőm, és még a számot is eltaláltam. Igaz, nem illik mindenhez, de egy egyszerű farmerhez és pulcsihoz kiváló.

Interneten rendeltem
Elég régi vágyam, hogy legyen egy fehér conversem. Az interneten nagyon olcsóért találtam rá (sokkal olcsóbb mint az üzletekben és eredeti is). De sajnos traumája volt, a legnagyobb tragédia, ami egy cipővel, pláne fehérrel történhet: Sáros lett.
De nem csak úgy, hogy itt-ott, hanem az egész convers csupa sár. Sok dolga lesz a mosógépnek.
Amúgy ez az egész úgy történt, hogy egy csodálatos estén sétálni voltam a barátaimmal, és az enyhe világítás miatt, pontosan egy csúszós pocsolyába léptem , mire a földön landoltam. Szóval ez a kis története a koszos conversnek.
És még az ujjam is megsérült.
Gyenge idegzetűeknek nem ajánlom a képet. :D
Legalább cenzurálhattam volna a fejem. ._.


Maxi szoknya. Jéééj. Olyan régóta a kívánságlistámon szerepelt egy ilyen fajta szoknya, és most végre megvaaan. Nagyon örülök nekii.

Takko
A sárga a kedvenc színem , és leárazáson is volt, szóval muszáj volt megvegyem. Nagyon kényelmes viselet (ha lehet így mondani egy nadrágra).

New Yorker
Amikor rábukkantam, azonnal beleszerettem. Annyira imádom. Mindenhez illik, nagyon lezser viselet, a nyári napokra kiváló.

C&A
A gardróbomba nélkülözhetetlen volt néhány egyszerű felső, ami mindenhez illik.
Vettem még egy hasonló egyszerű felsőt, de nem akarja betölteni a képet. ._.

New Yorker
Ennek most tuti nem tudom a nevét. De ez a tény kevésbé fontos, mint az, hogy imádom ezt a...valamit. Mindenhez illik, és  egy picit hidegebb napokra, vagy kiegészítő ként nagyon jól szolgál.

New Yorker
Imádomimádomimádomimádom, és mondtam már, hogy imádom? Haha. Vicces kedvemben vagyok.
Egy szandállal, vagy éppen conversel, még strand papuccsal is el megy. Hát nem csuda jó?

New Yorker
Ez a váll táska is a kivánságlistámon volt, és most végre megvan. Természetesen, ezt is imádom, és ez is mindennel hordható. :D

És a végére is értünk ennek a hooosszú bejegyzésnek. Nagyon remélem, hogy tetszett. :)
Hamarosan jövök.

u.i.: Like a blog facebook oldalát is: Katt

ölelés, emi 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése